Personvernerklæring

Under følger informasjon til deg som besøker våre nettsider og som fyller inn opplysninger typisk fordi du er interessert i et prosjekt vi markedsfører.

Hvem er vY communication?

vY communication er et digital reklamebyrå som jobber inn mot eiendomsbransjen og spesielt nye boligprosjekter der vi leverer alt fra konsept, design, visuelle produkter, nettsider og digital markedsføring. Våre kunder er eiendomsutviklere, eiendomsmeglere og arkitekter.
vY communication er lokalisert i Oslo.

1. Opplysninger som legges inn i kontaktskjema på våre nettsider

Personopplysninger

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden trenger vi navn, epost og/eller telefonnummer. Disse opplysningene er personopplysninger.

Formålet med behandlingen

Formålet med innsamlingen er å kunne svare på din henvendelse samt sende deg relevant informasjon etterspurt gjennom din henvendelse. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at din henvendelse skal kunne etterkommes.

Behandlingsansvarlig og databehandlere

vY Communication jobber på oppdrag for ulike aktører i eiendomsbransjen. Personopplysningene som samles inn om interessenter, samles inn på vegne av den enkelte aktør som forestår det aktuelle eiendomsprosjektet. Behandlingsansvarlig for de personopplysningene som samles inn om deg er:

Neptune Properties AS
Org. Nummer 991 975 381

vY Communication er databehandler for personopplysningene du legger inn. vY communication benytter søsterselskapet Inviso Media AS til bistand med markedsføringen. Inviso Media vil også være databehandler vedrørende dine personopplysninger. vY Communication benytter MailChimp som leverandør av skytjenester. Opplysningene du legger inn lagres i vår database hos MailChimp.

Det meglerkontor som den behandlingsansvarlige benytter ifm. det aktuelle prosjektet vil også motta opplysningene du legger igjen, slik at du kan kontaktes.

Samtykke

Ved å klikke på checkboxen i kontaktskjemaet samtykker du til at personopplysningene du legger igjen, navn, epost og/eller telefonnummer, og eventuelt din interesse for et bestemt prosjekt, kan behandles i samsvar med samtykket og det som fremgår av denne personvernerklæringen. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake.

Retting mv.

Den registrerte har rett til innsyn i, korrigering og sletting, samt begrensning av og protest mot behandlingen av, personopplysningene, samt rett til å påklage behandlingen til Datatilsynet. Videre kan den registrerte ha rett til å få personopplysningene overført til annen behandlingsansvarlig.

Du får ved registrering tilsendt kvittering med direkte link til å oppdatere, endre innhold eller avmelde din interesse. På denne måten kan du selv få innsyn i personopplysningene som vi har lagret om deg, korrigere opplysningene eller slette dem. Vi bruker MailChimp som løsning for all oppbevaring av type innsamlet data. Henvendelser om du skulle miste denne informasjonen rettes til salgskontakt på nettsiden.

Lagringstid

Personopplysningene du legger inn vil lagres i inntil 12 måneder etter at det prosjektet du har meldt interesse for er realisert.

2. Cookies

Hva er cookies og hva brukes de til?

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning.

De aller fleste nettsider benytter seg i dag av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekst som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU- regler for informasjonsinnhenting og personvern lurer mange på hva “cookies” er. I dette dokumentet finner du informasjon om hvordan vY communication benytter cookies på nettsider vi produserer på vegne av våre kunder.

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du i bruken av cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at denne nettsiden informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Den såkalte “cookie paragrafen” sier følgende:

  • 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers​ kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett​
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva slags informasjon lagres?

Denne nettsiden bruker såkalte tredjepart­cookies for å kunne analysere dine bevegelser på våre sider; f.eks. antall besøkende, sider som er sett på og tid brukt på hver side. Tredjepartcookies benyttes også til å markedsføringsformål basert på sider du har besøkt, også etter du har forlatt den aktuelle nettsiden. For at vi skal kunne tilpasse nettsiden og brukeropplevelse til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts­cookies for å spore dine bevegelser på våre sider.

Cookies Hva lagres Hvem behandler informasjonen
_fbq Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Facebook 
Underleverandør for markedsføringskampanjer
_ga Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Google Analytics
vY communication
Underleverandør for markedsføringskampanjer
_d7 Kartlegger bruksmønsteret ditt på nettsiden. Vi lagrer ingen sensitive data om deg. Delta Projects
Underleverandør for markedsføringskampanjer

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, kan det hende enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere som de skal.

3. Generelt om vY Communications bruk av lagret informasjon

vY communication gir kun informasjon videre til tredjepart som angitt over i denne personvernerklæringen der det er helt nødvendig og for sikre målrettet og relevant markedsføring basert på den aktuelle nettsiden du har besøkt. Markedsføringen skjer i form av nyhetsbrev, annonser i sosiale medier og displayannonser på andre utvalgte nettsider. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. All informasjon som lagres er knyttet opp mot unik e-postadresse. E-post adresser som er feilstavet blir slettet automatisk.