Bo tett på sjøen i en ny fjordbolig

Yachtværftet er et nytt boligprosjekt i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya i Asker. Med Hestesund på sjøsiden, en fredelig villabebyggelse i nabolaget og med korte avstander til det  du trenger i hverdagen, er Yachtværftet et trygt, praktisk og representativt prosjekt med et godt bomiljø. Den lune havnen ligger like nedenfor. Og rundt odden venter Oslofjorden med alle muligheter.

Et lunt og levende bomiljø

Yachtværftet blir rammet inn av en grønn og frodig skråning, dempet villabebyggelse og det vernede og vakre båtverftet med sjøen like nedenfor. Det blir felles garasjeanlegg, slik at Yachtværftet blir bilfritt. Uteområdet inviterer til både ro og lek. Mellom boligene blir det et grønt drag med gressplen, trær, frukthager og hyggelige pergolaer for le. Aktivitetssonene får sandkasse, lekeapparater og spill. Og det blir et eget torg med nivåforskjeller som gjør det egnet til små og store samlinger for deg som bor her.

Nye fjordboliger med tiltalende arkitektur

For å sikre best mulig sol- og lysforhold for alle, ligger fjordboligene i to rekker. De er delt opp i mindre grupper som sikrer gjennomsyn og luft mellom boligene. Øverste etasje er trukket tilbake i front som gir en romslig, privat takterrasse. Takformen varierer. For eksempel har fjordboligene i syd mønetak med assosiasjoner til de tidligere båthusene som lå her. Alle boligene får egne, private hager/terrasser. Det arkitektoniske uttrykket er moderne, men med materialvalg og volumer som er tilpasset nabolaget.

Vi legger vekt på de rommene du bruker mest

Bad og kjøkken er de rommene man ofte vurderer en boligs kvalitet ut fra. Derfor har vi valgt leverandører som innfrir de høye ambisjonene vi har med Yachtværftet. Kjøkken er Varenna fra Expo Nova – et stilrent og elegant kjøkken med funksjonell utforming og tidløst design. De integrerte hvitevarene er fra Miele. På badet kan du trå inn på sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sitt levende uttrykk, lave vannopptak og enkle renhold.

Med blikk for detaljer og gode løsninger

På Yachtværftet er vi opptatt av kvalitet i materialvalg og praktiske løsninger. Det blir enstavs, hvitlasert eikeparkett på gulvene og en romhøyde på 2,5 meter. Vannbåren gulvvarme sikrer en god, lun oppvarming av boligene. Det blir også felles gasstank på tomten for de som ønsker gasspeis som tilvalg. En av hustypene gir mulighet for praktikantdel med eget bad og kjøkken (tilvalg). Og det blir felles garasjekjeller.

Korte avstander gjør hverdagen enklere

Du bor skjermet på Yachtværftet, men med kort avstand til skoler og barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Steinerskolen er nærmeste nabo og noen hundre meter unna ligger Landøya Ungdomsskole. Området har flere barnehager og en ny, flott svømmehall føres opp på Holmen. Her er også kjøpesenter med godt utvalg av butikker. Langs Fekjan, 700 meter unna, er det et godt busstilbud mot Sandvika og Oslo.